VVSB voor de halve finale van de KNVB-beker van vorig jaar tegen FC Utrecht
NOS VoetbalAangepast

De sport van donderdag bij de NOS

Vanavond staan er twee wedstrijden op het programma in de achtste finales van het toernooi om de KNVB-beker. Om 18.30 uur is het eerste fluitsignaal bij VVSB-Roda JC en om 20.45 uur wordt er in De Kuip afgetrapt voor Feyenoord-Heracles Almelo.

Nadat GVVV dinsdagavond door SC Cambuur werd uitgeschakeld, kan alleen VVSB de eer van de amateurclubs nog hoog houden. Het is niet ondenkbaar dat die ploeg doorgaat. De 'cupfighter' uit Noordwijkerhout wist begin 2016 iedereen te verrassen door in de halve finales te komen. Daarin moest het uiteindelijk buigen voor FC Utrecht.

Vanaf de eerste aftrap tot het laatste fluitsignaal zijn alle verrichtingen op de velden te volgen in een liveblog op NOS.nl. Flitsen van de wedstrijd tussen Feyenoord en Heracles Almelo zijn te horen in Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1.

'EL Clásico' in Ally Pally

Vanavond worden ook de laatste vier partijen van de eerste ronde op het WK darts gespeeld. Zonder Nederlanders, maar wel met 'El Clásico'. De enige Spaanse spelers, Cristo Reyes en Antonio Alcinas, nemen het vanavond tegen elkaar op.

Peter Wright in actie tijdens de Premier League of Darts

De laatste partij gaat tussen Peter Wright en Diogo Portela. Het was lang onzeker of Wright mee zou doen. De nummer twee van de wereld was vorig jaar nog de verliezend halvefinalist, maar kwam door galstenen de laatste weken niet aan spelen toe.

Afgelopen week maakte hij op Twitter bekend dat hij in het Londense Alexandra Palace ten tonele zal verschijnen.

De uitzendingen op donderdag 21 december

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.00 uur Liveblog bekervoetbal NOS.nl
18.45 uur Sportjournaal NPO 1 en NOS.nl
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl