NOS SportAangepast

De sport van maandag bij de NOS

Na een weekend vol topsport is het vandaag een stuk rustiger. Dat biedt kansen om terug te blikken, maar vooral vooruit te kijken.

Voor de schaatsers is het bijvoorbeeld een belangrijke dag. Vandaag wordt bekendgemaakt hoe de veelbesproken 'matrix' er precies uit zal zien. Dat klinkt ingewikkeld, maar na het Sportjournaal zijn alle schaatsvolgers op de hoogte van de gevolgen voor het olympisch kwalificatietoernooi.

En let op: het Sportjournaal is vanwege de verkiezing van politicus van het jaar eenmalig ietsje later dan gebruikelijk. De uitzending begint om 19.08 uur op NPO 1.

Sven Kramer krijgt net als alle andere Nederlandse schaatsers vandaag meer duidelijkheid over de verdeling van de olympische tickets.

In het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken zijn Frank Snoeks en Evert ten Napel te gast. Zij blikken onder meer terug op het voetbalweekend en het WK handbal.

Verder lopen we in onze uitzendingen en op NOS.nl vast warm voor het Sportgala. Bij dat jaarlijkse feest voor de gehele nationale sportelite worden morgen de allerbesten onder hen geëerd.

De uitzendingen van maandag 18 december

TIJD PROGRAMMA WAAR?
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
19.08 uur Sportjournaal NPO 1 en NOS.nl
21.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl