Fredrik Jensen viert zijn doelpunt tegen Vitesse

FC Twente pakt thuis punt tegen Vitesse

FC Twente heeft aan de thuiswedstrijd tegen Vitesse een punt overgehouden. Het vooral na rust bijzonder matige duel in Enschede leverde een 1-1 gelijkspel op.

Twente opende de score na een kwartier: Fredrik Jensen draaide na een pass van Oussama Assaidi knap weg bij twee verdedigers en rondde simpel af.

Milot Rashica had er na balverlies van Jos Hooiveld 1-1 van kunnen maken, maar doelman Joël Drommel redde. Die was kansloos toen Mason Mount de bal na een inworp voor zijn voeten kreeg en prompt uithaalde.

Veel opwindends gebeurde er niet in de tweede helft. Er waren veel lange ballen op goed geluk en wat corners. Thomas Lam kreeg uit een ervan een kans, maar zijn kopbal kon doelman Remko Pasveer niet verontrusten.