Gareth Bale en Cristiano Ronaldo
NOS VoetbalAangepast

De sport van zaterdag bij de NOS

Prolongeert Real Madrid op het WK voor clubs de titel of gaat Grêmio met de beker aan de haal? Om 18.00 uur staan de ploegen tegenover elkaar in de finale in de Verenigde Arabische Emiraten. De wedstrijd is vanaf 18.00 uur live te zien via NOS.nl en NPO 2. Een samenvatting is te zien in Studio Sport omstreeks 23.30 uur op NPO 1.

Rond dezelfde tijd dat Real en Grêmio aftrappen, opent NOS.nl een liveblog waarin de vijf wedstrijden uit de eredivisie op de voet kunnen worden gevolgd. De eerste wedstrijd, tussen sc Heerenveen en NAC Breda, start om 18.30 uur. Ruim een uur later trapt PSV af tegen ADO Den Haag. Om 20.45 begint FC Twente aan het duel met Vitesse en staat de Limburgse derby Roda JC - VVV-Venlo op het programma. Alle duels zijn ook te volgen via Teletekstpagina 818 en Langs de Lijn op NPO Radio 1.

De samenvattingen zijn te zien om 22.26 uur in Studio Sport Eredivisie op NOS.nl en NPO 1.

Programma eredivisie

In Kopenhagen wordt weer gezwommen. Op de EK kortebaan staan 's ochtends de series op het programma met onder andere de 200 meter vrije slag met Femke Heemskerk en de 100 meter vlinderslag met inmiddels viervoudig kampioene Ranomi Kromowidjojo. In Langs de Lijn een terugblik op de vierde dag van de EK. Een samenvatting is ook te zien in het Sportjournaal (18.50 uur, NPO 1) en Studio Sport (23.33 uur, NPO 1).

Ook is er in de late uitzending op tv aandacht voor de Judo Masters in Sint Petersburg en is er een reportage te zien over Kiki Bertens. De tennisster die vrijdag bekend maakte dat ze niet meedoet aan de Fed Cup in februari, blikt terug op haar jaar dat niet altijd gemakkelijk verliep.

Programma's

18.00 uurFinale WK clubteamsNOS.nl en NPO 2
18.00 uurLiveblog eredivisieNOS.nl
18.50 uurSportjournaalNOS.nl en NPO 1
19.00 uurLangs de LijnNPO Radio 1
22.26 uurStudio Sport EredivisieNOS.nl en NPO 1
23.33 uurStudio SportNOS.nl en NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl