Donny van de Beek en Lasse Schöne vieren een treffer in de topper tegen PSV
NOS SportAangepast

De sport van donderdag bij de NOS

De zestiende speelronde in de eredivisie wordt vanavond afgesloten met twee duels. Ajax neemt het in eigen huis op tegen Excelsior en Heracles Almelo ontvangt Sparta Rotterdam.

Kan Ajax de zege in de topper met PSV een goed gevolg geven en opnieuw punten inlopen op de koploper? Volg het in ons liveblog op NOS.nl en bij Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1. Samenvattingen zijn vanaf 22.24 uur te zien op NPO 1.

WK darts

Let's play darts! Vandaag gaat het WK darts in de PDC van start. Op de openingsavond in het Londense Alexandra Palace komen meteen twee Nederlandse matadoren op het podium: regerend kampioen Michael van Gerwen tegen Christian Kist, de wereldkampioen van 2012 in de concurrerende bond (BDO).

Zien we een van beiden terug in de finale op 1 januari? Op NOS.nl, radio en televisie doen we dagelijks verslag van het grootste dartsevenement van het jaar.

Regerend wereldkampioen Michael van Gerwen begint vandaag aan het WK darts in Londen

Ranomi Kromowidjojo, Ferry Weertman, Femke Heemskerk, Kyle Stolk, Marrit Steenbergen, Kim Busch, Maaike de Waard, Ben Schwietert, Valerie van Roon, Kira Toussaint en Arno Kamminga komen allemaal in actie op de tweede dag van de EK kortebaanzwemmen in Kopenhagen.

Via berichtgeving op NOS.nl zijn hun prestaties op de voet te volgen. Samenvattingen zijn te zien op televisie en online.

Uitzendingen donderdag

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.00 uur Liveblog eredivisie NOS.nl
18.45 uur Sportjournaal NPO 1 en NOS.nl
20.30 uur Langs de Lijn & Omstreken NPO Radio 1
22.24 uur Studio Sport Eredivisie NPO 1 en NOS.nl
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2 en NOS.nl

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl