NOS VoetbalAangepast

AC Milan treft Inter in Italiaanse beker na zege op Verona

AC Milan heeft zich eenvoudig geplaatst voor de kwartfinales van de Coppa Italia. In San Siro won het elftal van Gennaro Gattuso met 3-0 van Hellas Verona. Bij de laatste acht van het bekertoernooi treft de ploeg eind december stadsgenoot Internazionale.

AC Milan treft in de kwartfinale stadsgenoot Internazionale

Milan had in eigen huis geen kind aan Verona. Door doelpunten van Suso en Alessio Romagnoli gingen de Milanezen naar de kleedkamers met een 2-0 stand.

Tien minuten na rust gooide de 19-jarige Patrick Cutrone het duel in het slot tegen de nummer negentien in de Serie A. Aanstaande zondag treffen beide ploegen elkaar weer, maar dan in de Italiaanse competitie.

Internazionale

Internazionale plaatste zich gisteren voor de kwartfinales van de Italiaanse beker na een uiterst moeizame zege op het kleine Pordenone. Het elftal van Luciano Spalletti rekende pas na strafschoppen af met de nummer vijf van de Serie C, het derde niveau in Italië.

Ook Fiorentina verzekerde zich van de kwartfinales van de Coppa Italia. Eerder op de avond won de ploeg in extremis van Sampdoria. In eigen huis was Jordan Veretout de man van de avond door in blessuretijd vanuit een strafschop de 3-2 binnen te schieten.

In de slotminuut schiet Veretout zijn ploeg Fiorentina vanaf de stip naar de kwartfinales

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl