Hakim Ziyech in duel met Joshua Brenet
NOS SportAangepast

De sport van zondag bij de NOS

Ajax-PSV, de wedstrijd waar het al minstens een week over gaat. Vandaag kunnen de Eindhovenaren een reuzenstap zetten naar de landstitel als er gewonnen wordt in Amsterdam.

De wedstrijd begint om 16.45 uur en is live te volgen via ons blog op NOS.nl en in Langs de Lijn op NPO Radio 1. Een samenvatting van het duel is vanaf 19.00 uur te zien in Studio Sport op NPO 1.

Liveblog Ajax-PSV

In Studio Voetbal (22.17 uur) nemen Pierre van Hooijdonk, Ron Jans, Sjoerd Mossou en Zeljko Petrovic de clash tussen Ajax en PSV onder de loep.

De drie andere wedstrijden van vandaag, Roda JC-FC Groningen, Sparta-Vitesse en FC Utrecht-Feyenoord, komen natuurlijk ook aan bod in Studio Sport Eredivisie en Studio Voetbal.

Rico Verhoeven slaat Jamal Ben Saddik knock-out

In de middaguitzending van Studio Sport kijken we vanaf 13.10 uur terug op het geweldige kickboksgevecht tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik van zaterdagavond.

Daarnaast een samenvatting van de EK cross in het Slowaakse Samorin, de sportmonologen van Marianne Timmer en Jacques Brinkman en een samenvatting van de finale van de Hockey World League.

Programma WB Salt Lake City zondag

Verder zijn we bij de derde en laatste dag van de wereldbeker schaatsen in Salt Lake City. Alle afstanden zijn vanaf 20.30 uur live te zien op NOS.nl.

Mocht je de races willen volgen en daarnaast de reacties en analyses willen horen, schakel dan vanaf 21.25 uur in op NPO 1. Even na 22.00 uur maken we op NPO 1 plaats voor Studio Voetbal om vanaf 23.15 uur weer terug te keren bij het schaatsen.

Uitzendingen zondag

Tijd Programma Waar
13.12 uur Studio Sport NOS.nl en NPO 1
14.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
18.10 uur Studio Sport NOS.nl en NPO 1
19.00 uur Studio Sport eredivisie NOS.nl en NPO 1
20.30 uur WB schaatsen Calgary NOS.nl
21.25 uur Studio Sport extra: WB schaatsen Calgary NOS.nl en NPO 1
22.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.17 uur Studio Voetbal     NOS.nl en NPO 1
23.14 uur Studio Sport extra: WB schaatsen Calgary NOS.nl en NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl