Mats Seuntjens viert de overwinning van AZ

Seuntjens weer belangrijk, nu voor Jong AZ

AZ-speler Mats Seuntjens is momenteel het goudhaantje van Alkmaar. Nadat hij zondagavond AZ naar de overwinning had geschoten tegen Roda JC (0-1), maakte de middenvelder amper 24 uur later opnieuw een kostbare treffer.

Seuntjens schoot Jong AZ in de Jupiler League naar een late 3-2 voorsprong tegen Jong Ajax. De wedstrijd werd uiteindelijk met 4-2 gewonnen door de ploeg uit Alkmaar. Jong Ajax was door goals van Noussair Mazraoui en Mateo Cassierra nog wel op een 0-2 voorsprong gekomen.

Na rust herpakte Jong AZ zich, met treffers van Jeremy Helmer en Tiijani Reijnders. Na het doelpunt van Seuntjens bepaalde Levi Garcia in de blessuretijd de eindstand op 4-2.

NEC los van Jong Ajax

Koploper NEC, dat vrijdag met 3-1 won van De Graafschap, staat in de Jupiler League nu vier punten los van Jong Ajax, de nummer twee van de ranglijst. Komende vrijdag spelen NEC en Jong Ajax tegen elkaar.

Jong PSV won maandagavond in Eindhoven met 2-0 van Jong FC Utrecht. Sam Lammers en Albert Gudmundsson kwamen tot scoren.