In samenwerking met
NH
NOS Nieuws

Meer dan honderd Harry Styles-fans overnachten in kou bij AFAS Live

Ruim honderd jongeren slapen vannacht voor AFAS Live in Amsterdam om morgen vooraan te kunnen staan bij het concert van Harry Styles. Voor sommigen is het de tweede nacht die ze in de kou doorbrengen.

Het concert begint woensdag om 20.00 uur en is al maanden uitverkocht. De fans die buiten slapen hebben al een kaartje, meldt NH Nieuws. Ze liggen voor het gebouw zodat ze als eersten naar binnen kunnen en dus vooraan kunnen staan.

De meest fanatieke fans van de voormalige zanger van One Direction waren gisteren al aanwezig bij de Amsterdamse concertzaal. Ze hebben zich goed voorbereid op de kou, vertelden ze aan AT5. "We hebben pyjama's gekocht en dekens en plastic zakken om op te zitten. En warmtedekens." Het wordt komende nacht niet warmer dan een graad of twee.

Met nummers en gekleurde bandjes wordt bijgehouden in welke volgorde de fans bij het gebouw aankomen en dus naar binnen mogen. Dat regelen de fans zelf. "We willen zorgen dat het zo soepel mogelijk verloopt. Per honderd hebben we andere kleuren bandjes", zegt een van hen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl