Wout Weghorst, Alireza Jahanbakhsh en Joris van Overeem
NOS SportAangepast

De sport van zaterdag bij de NOS

In de eredivisie komt de traditionele topdrie dit weekend pas op zondag in actie. Daarom zijn veel ogen vanavond gericht op AZ, dat de eredivisiezaterdag inluidt met een thuiswedstrijd tegen Willem II.

De aftrap in Alkmaar is om 18.30 uur en via Langs de Lijn op NPO Radio 1, via Teletekst en ons liveblog is de wedstrijd rechtstreeks te volgen. Ook Excelsior-Roda JC, Heracles-FC Groningen en VVV-NAC staan vanavond op het programma.

Dortmund-Bayern

In Duitsland wordt de topper tussen Borussia Dortmund en Bayern München gespeeld. Peter Bosz, de trainer van Dortmund, heeft het moeilijk. Kan hij het tij keren tegen Bayern?

Een samenvatting van de wedstrijd is te zien in de reguliere uitzending van Studio Sport, iets na 23.30 uur. Ook de hoogtepunten van FC Barcelona-Sevilla worden daar getoond.

Mathieu van der Poel

Verder blikken we vooruit op de EK veldrijden in het Tsjechische Tabor en hebben we aandacht voor de wereldbekerwedstrijden baanwielrennen in Polen.

In Parijs worden vandaag de halve finales van het masterstoernooi van Parijs gespeeld. Het laatste startbewijs voor de ATP World Tour Finals wordt dit weekend vergeven.

Uitzendingen van zaterdag 3 november

18.00 uur Liveblog eredivisie speelronde 11  NOS.nl
18.30 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
18.50 uur Sportjournaal NOS.nl en NPO 1
22.35 uur Studio Sport Eredivisie NOS.nl en NPO 1
23.32 uur Studio Sport NOS.nl en NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl