Wayne Rooney druipt af na weer een nederlaag met Everton

Everton verliest ook zonder Koeman

Twee dagen na het ontslag van trainer Ronald Koeman is Everton er niet in geslaagd voor een stunt te zorgen in de achtste finales van de League Cup. De Toffees verloren bij Chelsea met 2-1.

Met interim-coach David Unsworth op de bank werd Everton voor rust weggespeeld. Uit een hoekschop zorgde de Duitser Antonio Rüdiger met een prachtige kopbal in de verre hoek voor 1-0.

Na rust heerste Everton, maar Wayne Rooney, Aaron Lennon, Phil Jagielka, Kevin Mirallas en Ademola Lookman (lat) kregen de bal er niet in.

In blessuretijd maakte Willian de 2-0, waarna de 2-1 van Dominic Calvert-Lewin te laat kwam.

André Ayew heeft West Ham op 2-2 gezet

Totenham Hotspur gaf in de tweede helft tegen West Ham United een 2-0 voorsprong uit handen en ligt uit de League Cup.

Coach Mauricio Pechettino had een B-elftal het veld ingestuurd. Zo ontbraken topschutter Harry Kane en spelmaker Christian Eriksen en stond Michel Vorm op doel.

In de eerste helft leek dat geen problemen op te leveren voor de Spurs, die met een 2-0 voorsprong gingen rusten door doelpunten van Moussa Sissoko en Dele Alli.

In de tweede helft zetten de bezoekers de wedstrijd op z'n kop. André Ayew scoorde twee keer in vijf minuten, waarna Angelo Ogbonna met een kopbal West Ham op voorsprong zette: 3-2.

Sissoko en Alli waren beiden nog dicht bij de gelijkmaker, maar West Ham-doelman Adrián stelde de zege veilig voor zijn ploeg.