Kirsten Wild
NOS SportAangepast

De sport van zaterdag bij de NOS

De Klassieker tussen Feyenoord en Ajax (zondag, 14.30 uur) werpt zijn schaduw vooruit. In het Sportjournaal (18.50 uur) kijken Karim El Ahmadi en Hakim Ziyech vooruit op het duel. Ook beelden van de laatste trainingen van beide clubs komen voor bij op televisie en NOS.nl.

Vanavond staat de Rotterdamse stadsderby tussen Excelsior en Sparta op het programma. Die wedstrijd begint om 19.45 uur, net als VVV-Venlo-ADO Den Haag. De eerste wedstrijd van de avond is NAC Breda-PEC Zwolle (18.30 uur). FC Twente, met interim-trainer Marino Pusic op de bank, speelt vanaf 20.45 tegen Roda JC.

Alle wedstrijden zijn te volgen in Langs de Lijn op NPO Radio 1 en het liveblog op NOS.nl. De samenvattingen zijn te zien in Studio Sport vanaf 22.33 uur op NPO 1.

Lionel Messi

Op de derde dag van de Europese kampioenschappen baanwielrennen komt onder anderen Jan Willem van Schip in actie, hij rijdt de puntenkoers. Daarnaast rijden Laurine van Riessen en Shanne Brasspennincx de keirin en Kisten Wild zien we op het omnium.

Beelden en reacties van de EK baanwielrennen zijn te zien op NOS.nl en in Studio Sport van 22.30 uur op NPO 1.

Zwemmen, Spaans voetbal en marathonschaatsen

Bij de Swim Cup in Amsterdam (kortebaan) zwemmen Ranomi Kromowidjojo en Femke Heemskerk de 100 meter vrije slag. Een reportage van het duel in de late uitzending van Studio Sport. Daarin ook een samenvatting van FC Barcelona-Malaga en de eerste wedstrijd van de marathonschaatsers in de KPN Marathon Cup.

De programma's van zaterdag

18.00 uurLiveblog eredivisieNOS.nl
18.50 uurSportjournaalNOS.nl en NPO 1
19.00 uurLangs de LijnNPO Radio 1
22.33 uurStudio Sport: eredivisieNOS.nl en NPO 1
22.40 uurNieuwsuurNPO 2
23.30 uurStudio SportNOS.nl en NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl