Dick Advocaat
NOS VoetbalAangepast

De sport van maandag bij de NOS

De kans op een ticket voor het WK is sinds zaterdagavond zo goed als verkeken voor het Nederlands elftal, maar er wacht Oranje nog wel een laatste kwalificatiewedstrijd. Zweden, dat wél afstevent op (minstens) de play-offs, is dinsdagavond de tegenstander in Amsterdam.

De selectie van Dick Advocaat traint om 16.00 uur in de Arena. Daaraan voorafgaand is er een persconferentie, waarin de tegen alle stromen in nog altijd hoopvolle bondscoach zijn visie op de komende wedstrijd geeft.

Livestream

De persconferentie is om 15.30 uur live te zien op NOS.nl en komt uiteraard ruimschoots aan bod in het Sportjournaal om 18.45 uur en Nieuwsuur rond 22.40 uur.

Dick Advocaat

In de Europese groepen D, G en I vallen vandaag al de beslissingen. Hoewel, in groep G zijn de kaarten al geschud met Spanje als WK-ganger en Italië dat als tweede gaat eindigen.

In groep D heeft Servië de poulewinst voor het grijpen, maar liggen Wales en Ierland nog op de loer. In groep I staat IJsland op het punt om zich voor het eerst voor een WK te plaatsen.

Programma WK-kwalificatie maandag

Vanaf 17.30 uur is via een liveblog op NOS.nl het verloop van alle kwalificatieduels te volgen. De samenvattingen zijn te zien in het WK-Journaal van 23.05 uur op NPO 3.

In Langs de Lijn En Omstreken, dat om 21.30 uur (NPO Radio 1) begint, wordt de luisteraar ook op de hoogte gehouden van de verwikkelingen op de diverse velden.

Sportforum

Daarnaast zal in het Sportforum worden teruggeblikt op de voorbije sportweek en ook een beetje vooruitgekeken. Te gast zijn in ieder geval NOS-verslaggever Jeroen Stekelenburg en Volkskrant-journalist Willem Vissers.

Uitzendingen maandag

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
15.30 uur Persconferentie Dick Advocaat NOS.nl
17.30 uur Liveblog WK-kwalificatie NOS.nl
18.45 uur Sportjournaal NOS.nl en NPO 1     
21.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
23.05 uur WK-journaal NOS.nl en NPO 3
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl