Epke Zonderland
NOS SportAangepast

De sport van zondag bij de NOS

Vanochtend kwam Max Verstappen al in actie, vanavond is het de beurt aan Epke Zonderland. De Fries gaat voor zijn derde wereldtitel op de rekstok. Vanaf 19.00 uur kunt u op NOS.nl kijken naar de tweede dag van de toestelfinales bij de WK turnen in Montreal. Het commentaar komt van Hans van Zetten. Naast Zonderland staat ook Bart Deurloo in de finale.

Wie geen tijd heeft om live mee te kijken, kan even na middernacht op NOS.nl en NPO 1 terecht voor een samenvatting in de uitzending van Studio Sport.

Sjinkie Knegt

Vanaf 14.00 uur kunt u op NOS.nl en NPO 1 inschakelen om de laatste dag van de wereldbekerwedstrijden shorttrack in Dordrecht live te volgen. Verder staan we in deze uitzending van Studio Sport (die al om 13.10 uur begint) stil bij onder meer Parijs-Tours en blikken we uiteraard terug op de verrichtingen van Oranje van gisteravond.

Ook is de sportmonoloog van oud-Formule 1-coureur Jan Lammers te zien.

WK-journaal in Studio Voetbal

In Studio Voetbal op NOS.nl en NPO 1 (22.22 uur) zal het vooral over het Nederlands elftal gaan. Sjoerd Mossou, John van 't Schip en Ron Jans bespreken samen met Tom Egbers wat na de kleine zege van Nederland op Wit-Rusland en de 8-0 van Zweden op Luxemburg de kansen van Oranje zijn om het WK in Rusland nog te halen.

Verder kunt u in deze uitzending alle samenvattingen zien van de WK-kwalificatiewedstrijden van vandaag.

Programma WK-kwalificatie zondag

Uitzendingen zondag

Tijd Programma Waar?
07.00 uur Liveblog GP Japan NOS.nl
13.10 uur Studio Sport NOS.nl en NPO 1
14.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
19.00 uur Studio Sport NOS.nl en NPO 1
19.00 uur WK turnen NOS.nl
22.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.22 uur Studio Voetbal NOS.nl en NPO 1
00.10 uur Studio Sport: WK turnen NOS.nl en NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl