Bondscoach Dick Advocaat voor de ingang van Huis ter Duin
NOS VoetbalAangepast

De sport van maandag bij de NOS

Het Nederlands elftal verzamelt zich vanavond in Noordwijk. Het is een strohalm waaraan bondscoach Dick Advocaat en zijn spelers zich met het oog op het WK van 2018 nog mogen vastklampen en om de greep daarop niet te verliezen, moet Oranje de twee resterende WK-kwalificatiewedstrijden winnen.

Enkel overwinningen op Wit-Rusland (uit, zaterdag) en Zweden (thuis, volgende week dinsdag) kunnen het Nederlands elftal toegang verschaffen tot de play-offs voor WK-tickets. En dan moet ook het doelsaldo nog eens flink opgekrikt worden.

NOS-verslaggevers Jeroen Stekelenburg en Bert Maalderink zijn bij Huis ter Duin om de spelers en bondscoach Dick Advocaat op te vangen. Die beelden zijn te zien in het Sportjournaal en in Nieuwsuur, maar al eerder op NOS.nl.

Epke en penaltysoap

Verder kijken we vandaag met Epke Zonderland vooruit naar de WK turnen die morgen beginnen in Montreal. En er volgt vandaag een gerechtelijke uitspraak over de penaltysoap van FC Lisse en HSV Hoek. Om 14.00 uur dient het kort geding in Utrecht.

Lisse spant kort geding rond penaltyreeks tegen Hoek

Zodra er een uitkomst is, melden we dat op NOS.nl. Snel gevolgd door beelden vanuit Utrecht, die ook in het Sportjournaal en Nieuwsuur te zien zullen zijn.

Sportforum

In Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 is er om 21.30 uur weer een Sportforum. Te gast zijn NOS-voetbalcommentator Arno Vermeulen en de journalisten Mikos Gouka (AD Sportwereld) en Simon Zwartkruis (Voetbal International).

Uitzendingen

TIJD PROGRAMMA WAAR?
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1 en NOS.nl
21.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl