Giovanni van Bronckhorst
NOS VoetbalAangepast

Van Bronckhorst: deze wedstrijd komt hard aan

De druiven waren zuur voor Feyenoord in het duel met NAC Breda. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst ging in eigen huis met 2-0 onderuit tegen NAC Breda en vooral het getoonde spel was de trainer een doorn in het oog.

"Het was zwaar ondermaats", reageerde hij na afloop. "Als je zo speelt als vandaag, dan verdien je het ook niet om te winnen."

Ondanks het belabberde spel van de landskampioen bleef het team van Van Bronckhorst lang in de race om het duel nog te kantelen. Een belangrijk sleutelmoment daarin was de gemiste strafschop van Michiel Kramer.

"Als je die penalty maakt, dan groei je in de wedstrijd, dan heb je nog een kwartier te spelen en kan je zo'n wedstrijd nog naar je toe trekken. Maar je mist hem en komt op 0-2. Dan weet je dat het klaar is."

Van Bronckhorst: deze wedstrijd komt wel hard aan

Instelling

Van Bronckhorst gaf aan niet te weten of zijn ploeg NAC had onderschat, maar laakte wel de instelling van de Rotterdammers. "Je moet er elke wedstrijd staan. Het zal snel anders moeten, want op deze manier kan het eigenlijk niet."

Feyenoord verloor z'n derde van de laatste vier duels, maar van een dip wil Van Bronckhorst niets weten.

"Dan kijk ik vooral naar de manier waarop we verliezen. Tegen Manchester City zijn we kansloos, tegen PSV speelden we een hele goede tweede helft, maar vandaag was het gewoon niet goed genoeg. Deze wedstrijd komt wel hard aan bij mij."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl