Mitchel Paulissen (r) viert zijn doelpunt met Ard Van Peppen (l)

Heracles Almelo bezorgt Roda JC in slotseconde zesde nederlaag

Roda JC heeft op bezoek bij Heracles Almelo ook de zesde wedstrijd van het seizoen verloren. Na vijf nederlagen op een rij leek de ploeg uit Kerkrade eindelijk een punt te pakken, maar in de 93ste minuut ging Heracles er met de winst vandoor (2-1).

Roda JC begon de wedstrijd voortvarend. Kort nadat Jamiro Monteiro namens Heracles op de paal had geschoten, scoorde Roda al na vijf minuten via Mitchel Paulissen: hij kopte de bal in de verre hoek op aangeven van Ard van Peppen.

Brahim Darri liet met een uithaal (over) en met een schot recht op doelman Hidde Jurjus af voor de pauze twee kansen op de 1-1 liggen. De 1-1 viel wel na de pauze en was van Robin Pröpper, die eerst op de paal kopte en daarna met een volley wel scoorde.

Roda hield met moeite stand en dacht na vijf nederlagen op rij eindelijk een punt te pakken. Maar diep in blessuretijd hielp invaller Vincent Vermeij Heracles aan de verdiende zege.