Een emotionele Ricardo Kishna wordt van het veld gedragen
NOS VoetbalAangepast

Kishna is strijdbaar: ik wil dit seizoen nog spelen

Het noodlot sloeg afgelopen zondag opnieuw toe voor Ricardo Kishna. De speler van ADO Den Haag stond twintig minuten in het veld toen hij zich in een duel met Ajacied David Neres verstapte en zijn voorste kruisband afscheurde. In een eerste reactie toonde hij zich meteen strijdbaar. "Ik heb mijn laatste wedstrijd voor ADO nog niet gespeeld."

Inmiddels vier dagen na het dramatische moment geeft Kishna toe dat hij niet meteen doorhad hoe ernstig het was. "In de kleedkamer drong het pas echt tot me door. Toen ik op de grond lag, dacht ik nog dat ik misschien goed was weggekomen. Maar in de kleedkamer ging ik zitten en kon ik me vervolgens niet meer bewegen. Toen wist ik: dit is niet goed."

En het is bepaald niet de eerste keer dat de aanvaller geveld wordt door blessures. Op zijn vijftiende liep hij een zware knieblessure op, met als gevolg dat hij bijna tweeënhalf jaar moest revalideren. Die ervaring heeft hem sterker gemaakt, zegt hij: "In die tijd ben ik wel een paar keer echt gebroken geweest. Ik wilde de deur niet meer uit en was verdrietig. Uiteindelijk heeft het me kracht gegeven."

Strijdbare Kishna: ik geloof dat ik dit seizoen nog ga spelen

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl