Paulinho

Getafe maakt het Barcelona lastig

Barcelona is in de Primera Division nog altijd zonder puntenverlies. Getafe stribbelde thuis lange tijd flink tegen, maar ging in de slotfase alsnog ten onder: 2-1.

Vooral voor de rust deed de thuisploeg niet onder voor de bezoekers en zorgde Gaku Shibasaki met een prachtige goal zelfs voor de 1-0. De Japanner volleyde de bal op schitterende wijze in de kruising.

Na ruim een uur maakte Denis Suárez de gelijkmaker en ook hij lepelde de bal in de winkelhaak. Eerder had Lionel Messi dat uit een vrije trap al geprobeerd,maar zijn inzet werd nog net uit de kruising getikt door doelman Vicente Guaita.

Zes minuten voor tijd schoot Paulinho op aangeven van Messi alsnog de winnende treffer in de verre hoek.