Invallen bij het woonwagenkamp in Stein
In samenwerking met
L1mburg
NOS NieuwsAangepast

Politie vindt drugs en geld bij invallen in Limburg

Bij de inval gisteren in een woonwagenkamp in Stein heeft de politie geld en een grote hoeveelheden drugs gevonden. Ook op andere plekken in Limburg werden drugs aangetroffen en er zijn mensen aangehouden.

In Stein werden gisteren drie woonwagens doorzocht. Er lagen tienduizenden euro's aan contanten. De politie vond er ook een vuurwapen en een zak waarin mogelijk harddrugs zaten. Daarnaast werd door de Belastingdienst beslag gelegd op sieraden en een paar voertuigen.

Hennepdrogerij

In een ander pand in Stein werd hennep en hasj gevonden en verderop vond de politie zo'n honderd hennepplanten. In Beek werden tientallen kilo's hennep gevonden en een hennepdrogerij, meldt 1Limburg.

In totaal zijn elf mensen aangehouden. De mannen zijn tussen de 17 en 60 jaar. De opgepakte mannen worden verdacht van drugshandel, witwassen en vuurwapenbezit. De politie sluit niet uit dat meer aanhoudingen volgen.

Bij de actie van gisteren waren naast de politie ook mensen van justitie, de Belastingdienst, Defensie en de gemeente Stein aanwezig.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl