Een locatie van kinderopvang Partou in De Bilt
NOS NieuwsAangepast

Meer aangiften tegen medewerker kinderopvang De Bilt

Er zijn meer aangiften binnengekomen tegen de medewerker van de buitenschoolse opvang in De Bilt die anderhalve week geleden werd aangehouden op beschuldiging van ontucht met twee meisjes, meldt het OM.

De ouders van de overige kinderen die naar de buitenschoolse opvang van Kinderopvang Partou gaan, werden vorige week geïnformeerd over de zaak en naar aanleiding daarvan hebben meer ouders aangifte gedaan. Hun kinderen zijn mogelijk eerder misbruikt.

Om hoeveel kinderen het gaat, is niet bekendgemaakt, wel dat het in alle gevallen meisjes betreft en dat het misbruik heeft plaatsgevonden op dezelfde locatie.

De zedenpolitie onderzoekt de nieuwe aangiften.

Bekentenis

De verdachte, een 27-jarige man, heeft zijn daad bekend, zei het OM op de voorlichtingsavond. Hij was vijf jaar in dienst bij Partou. De meisjes, twee zusjes, moesten seksuele handelingen bij hem verrichten. Ze vertelden dat aan hun ouders, die aangifte tegen de man deden.

De man verschijnt op 31 augustus voor de raadkamer van de rechtbank. Die beslist dan of zijn voorarrest verlengd moet worden.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl