NOS VoetbalAangepast

Neymar deelt sneer uit: Barca verdient beter bestuur

Neymar over bestuur Barcelona

Neymar heeft na afloop van zijn thuisdebuut voor Paris Saint-Germain uitgehaald naar zijn oude werkgever FC Barcelona. De Braziliaan, met 220 miljoen de duurste voetballer aller tijden, is kritisch op het bestuur van de Catalaanse club.

"Ik voel me erg verdrietig over het bestuur van Barcelona", vertelde Neymar na de 6-2 overwinning op Toulouse, waarin hij zelf met twee goals en twee assists de hoofdrol opeiste. "Deze mensen horen niet in het bestuur. Barca verdient beter."

Verdrietig

De sterspeler noemt overigens geen namen, maar lijkt te doelen op clubpresident Josep Bartomeu, die sinds 2014 de scepter zwaait bij Barcelona. Bartomeu vindt dat Neymar het spel rondom zijn transfer niet netjes heeft gespeeld.

De aanvaller is nog altijd zeer begaan met zijn oude teamgenoten bij Barcelona, dat de strijd om de Spaanse Supercup redelijk kansloos verloor van Real Madrid, maar het eerste competitieduel wel wist te winnen.

"Ik zie dat mijn oude teamgenoten verdrietig zijn, en dat maakt mij ook verdrietig. Ik hoop dat het snel beter gaat met Barcelona", besluit Neymar.

Neymar en Josep Bartomeu in betere tijden in 2016

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl