Robin Pröpper viert zijn treffer tegen sc Heerenveen

Heerenveen in slotseconde nog naast Heracles

sc Heerenveen heeft in de wedstrijd tegen Heracles Almelo op de valreep een punt weten te pakken. In de extra tijd werd het in Friesland 1-1.

Ondanks een overwicht van Heerenveen sloot Heracles de eerste helft af met een voorsprong. Op slag van rust schoot Robin Pröpper raak uit een corner van Brandley Kuwas.

Daarvoor had Heracles-doelman Bram Castro nog bij een vrije trap van Stijn Schaars en een knal van Arber Zeneli een Friese goal voorkomen.

Assist doelman

Collega Wouter van der Steen hield na rust Kristoffer Peterson van scoren af en ook stopte hij een kopbal van Paul Gladon. Daarna drong Heerenveen aan. Henk Veerman, Reza Ghoochannejhad en Martin Ødegaard benutten hun kansen echter niet.

Joost van Aken scoorde wel, maar die goal werd wegens duwen van Ghoochannejhad afgekeurd. Op de valreep kopte Mihajlovic toch nog raak op een lastminute uithaal naar voren van doelman en uitblinker Van der Steen.