Miguel Britos werkt de late 3-3 binnen voor Watford tegen Liverpool

Ook spektakelstuk bij Watford-Liverpool: 3-3

De Premier League is pas twee duels onderweg, maar de neutrale toeschouwer heeft geen reden tot klagen: er zijn al dertien doelpunten gevallen. Na de 4-3 bij Arsenal-Leicester City van gisteravond volgde vandaag een 3-3 bij Watford-Liverpool.

Watford, waar Daryl Janmaat na ruim een kwartier uitviel met een knieblessure, leidde bij rust met 2-1. Na een vroege goal van Stefano Okaka Chuka maakte Sadio Mané (29') gelijk namens de Reds, waarna Abdoulaye Doucoure even later Watford weer op voorsprong zette.

Liverpool zette het duel na tien minuten in de tweede helft op zijn kop door een strafschop van Roberto Firmino (2-2) en een intikker van de voor 43 miljoen van AS Roma overgenomen Mohammad Salah.

Mohamed Salah is het feestvarken na zijn 3-2 tegen Watford

Maar diep in blessuretijd wist Watford toch nog een puntje binnen te slepen tegen de ploeg van Jürgen Klopp. Georginio Wijnaldum kopte na een hoekschop tegen Nordin Amrabat aan, waarna de bal via doelman Simon Mignolet en Miguel Britos over de doellijn caramboleerde.