Het huis in Queens waar Donald Trump opgroeide
NOS Nieuws

Nachtje slapen in Trumps oude huis? Het staat nu te huur

"In 1946 werd Donald Trump hier geboren, als zoon van Fred en Mary Trump. Dit is hun huis." Je zou deze tekst niet zo snel op de website van Airbnb verwachten, maar toch staat de advertentie er sinds gisteren. Het huis in Queens, New York, waar Trump van zijn geboorte tot zijn vierde jaar woonde, staat nu te huur op de site.

Het is een rustiek huis. In de tuin staat een Amerikaanse vlag. "Vijf slaapkamers, 3,5 badkamers, vijftien bedden en 2 slaapbanken" heeft het huis, zo is te lezen op de website. Maar een overnachting is niet goedkoop: maar liefst 725 dollar per nacht.

Er zou niet veel zijn veranderd sinds 1946. De keuken is niet verbouwd en de meubels die er momenteel staan, lijken veel op de meubels van het gezin. Alleen maakt de verhuurder goed gebruik van de 'Trump-marketing': in de woonkamer staat een levensgrote foto van Trump, en in elke kamer hangt een beschrijving van hoe de kamer vroeger werd gebruikt.

Het huis werd in maart verkocht voor 2,1 miljoen dollar. De nieuwe eigenaar heeft ervoor gekozen om het huis te verhuren.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl