De spelers van Ajax houden een minuut voor de Europa League-finale ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de terreuraanslag in Manchester
NOS SportAangepast

De sport van woensdag bij de NOS

Ga er maar aan staan. Nog geen drie weken na het moment dat Abdelhak Nouri tijdens een oefenduel tegen Werder Bremen in elkaar zakte, moet de jonge selectie van Ajax in Nice de rug rechten om uitzicht te houden op de play-offs voor een plek in de groepsfase van de Champions League.

Het duel in de derde voorronde is vanaf 20.45 uur live te volgen bij Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 en via het liveblog op NOS.nl. Voor de samenvatting en reacties kunt u vanaf 22.30 uur terecht bij Nieuwsuur.

WK zwemmen

Bij de WK zwemmen komen Kira Toussaint en Maaike de Waard (50 meter rugslag) en Ben Schwietert (100 meter vrije slag) in actie in het ochtendprogramma.

De ochtendsessie is vanaf 9.30 uur live te zien op NOS.nl en NPO Sport. Vanaf 17.15 uur zijn de finales live te zien op NOS.nl en NPO 2.

EK voetbal

Bij het EK voetbal voor vrouwen proberen Frankrijk en het verrassende Oostenrijk de kwartfinales te bereiken, maar ook Zwitserland zit nog op het vinkentouw. IJsland-Oostenrijk en Frankrijk-Zwitserland zijn te zien op NOS.nl, de laatste wedstrijd bovendien op NPO Sport.

En dan spelen de waterpolosters nog tegen China om de negende plaats bij de WK in Boedapest en rijdt Tourwinnaar Chris Froome bij de Acht van Chaam zijn enige criterium in Nederland.

Uitzendingen 26 juli

Tijd Uitzending Kanaal
9.30 uur WK zwemmen: series NOS.nl en NPO Sport
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
17.15 uur WK zwemmen finales NPO 2 en NOS.nl
18.45 uur Sportjournaal NPO 1
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
20.45 uur EK voetbal: Zwitserland - Frankrijk NOS.nl
20.45 uur EK voetbal: IJsland - Oostenrijk NPO Sport en NOS.nl
22.30 uur Nieuwsuur NPO 2
23.25 uur Sport in het late Journaal NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl