NOS Voetbal

Heracles geeft opnieuw amateur Quick'20 een kans

Niels Leemhuis speelt het komende seizoen voor Heracles Almelo. De 19-jarige Leemhuis is afkomstig van de amateurs van Quick'20 uit Oldenzaal dat uitkomt in de derde divisie, het vierde niveau in Nederland.

De middenvelder tekende voor een jaar, met een optie op nog een seizoen.

Vertrouwd

Vorig seizoen gaf Heracles ook al een amateur van Quick'20 een kans. Reuven Niemeijer kwam die jaargang tot elf wedstrijden in de eredivisie, waarvan de laatste zeven als basisspeler.

Ook Tim Breukers en Wout Droste hebben een verleden bij Quick'20.

Creatief speurwerk

Zaterdag bonden de Almeloërs ook al de 24-jarige Sebastian Jakubiak aan zich. De Duitse middenvelder is afkomstig van de semiprofs van SV Rödinghausen, dat uitkomt op het vierde niveau in Duitsland.

Eerder trok Heracles al Dario van den Buijs (FC Eindhoven), Harm Zeinstra en Jamiro Monteiro (beiden Cambuur), Dries Wuytens (Willem II) en Bart van Hintum (transfervrij) aan. De vorig jaar uitgeleende Paul Gladon (Wolverhampton Wanderers) en Daryl van Mieghem (De Graafschap) keren terug naar Almelo.

Met creatief speurwerk probeert Heracles het vertrek van onder anderen Justin Hoogma (Hoffenheim), Thomas Bruns (Vitesse), Mike te Wierik (FC Groningen), Robin Gosens (Atalanta Bergamo) en Mark-Jan Fledderus (gestopt) op te vangen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl