Vrouw zwaargewond door keien op de weg
In samenwerking met
Omroep Brabant
NOS NieuwsAangepast

'Onbegrijpelijk dat mensen zoiets kunnen doen'

Het gaat niet goed met de vrouw die vrijdagnacht tegen een boom terechtkwam, nadat ze in Schijndel op een paar keien was gereden. Ze wordt in het ziekenhuis in coma gehouden.

"Ze heeft een goede nacht gehad, maar gisteren is ze twee keer geopereerd. Waarschijnlijk moet ze vandaag weer onder het mes," vertelt haar vriend Stephan Visser aan Omroep Brabant. "Ze wordt in slaap gehouden, zodat het lichaam hopelijk herstelt."

Doelbewust

De 32-jarige vrouw, Tynni, reed vrijdagnacht op een donker stuk weg in Schijndel over keien die op het wegdek lagen. Die waren daar volgens de politie doelbewust neergelegd. De auto kreeg een klapband en raakte van de weg. Ze belandde daarna tegen een boom.

Tynni was onderweg naar Stephan toen het ongeluk gebeurde. "Ze kwam me ophalen na het werk, maar het duurde zo lang. Toen werd ik gebeld door de politie met het nieuws."

Praten

Stephan Visser vraagt getuigen om zich te melden. "Het is onbegrijpelijk dat mensen zoiets kunnen doen. We hopen dat er tips binnenkomen of dat de daders toch met iemand gaan praten. Ze zullen niet beseffen wat voor impact dit heeft op het leven van Tynni en haar omgeving."

De boom waar Tynni tegenop reed

Advertentie via Ster.nl