Bo Bendsneyder op weg naar de tweede plaats in de Moto3-klasse in de kwalificaties van de TT van Assen.
NOS SportAangepast

De sport van zondag bij de NOS

De zondag begint al vroeg met de jaarlijkse hoogmis van de Nederlandse motorsport: de TT van Assen. Vanaf 10.45 uur kunt u op NOS.nl en NPO 1 zien of Bo Bendsneyder na zijn tweede plaats in de kwalificaties opnieuw kan stunten in de Moto3-klasse. Om 13.00 uur zijn Valentino Rossi en zijn collega's van de koningsklasse, de MotoGP, aan de beurt.

TT Assen, live bij de NOS

Rond 15.20 uur schakelen we over naar Montferland voor het NK wielrennen op de weg voor profrenners. Wie wordt de opvolger van Dylan Groenewegen? Of legt de sprinter van Lotto-Jumbo opnieuw beslag op het rood-wit-blauw?

Confederations Cup

In groep B van de Confederations Cup is nog alles mogelijk. Duitsland en Chili hebben met vier punten de beste papieren om zich te plaatsen voor de halve finales, maar Kameroen en Australië (beide één punt) zijn nog niet uitgeschakeld.

Vanaf 17.00 uur is Duitsland-Kameroen live te zien op NPO 1 en NOS.nl. De wedstrijd Chili-Australië is te bekijken via de livestream op NOS.nl.

Meer...

En dat is nog lang niet alles. Jeffrey Herlings en Glenn Coldenhoff zijn in Noord-Italië voor de Grand Prix van Lombardije. Beide manches (14.15 en 17.10 uur) zijn te zien via de livestream op NOS.nl.

In de reguliere uitzendingen is bovendien volop aandacht voor de finale van de Hockey World League tussen de mannen van Argentinië en Nederland, de CHIO in Rotterdam (paardensport) en het EK voor landenteams (atletiek).

Zondag in Andere Tijden Sport: de TT

Andere Tijden Sport kijkt vanaf 22.16 uur terug op de jaren van de jaren waarin Egbert Streuer en Bernard Schnieders met hun zijspan voor opwinding zorgden bij de TT van Assen.

Uitzendingen zondag 25 juni

10.45 uur TT Assen NPO 1 en NOS.nl
15.00 uur Studio Sport Extra, met NK wielrennen NPO 1 en NOS.nl
14.00 uur  Langs de Lijn NPO Radio 1
14.15 uur MXGP Grand Prix van Lombardije NOS.nl
16.45 uur Confederations Cup: Duitsland - Kameroen NPO 2 en NOS.nl
16.45 uur Confederations Cup: Chili - Australië NOS.nl
19.00 uur Studio Sport, met o.a Formule 1 en Hockey World League  NPO 1 en NOS.nl
22.00 uur Langs de LijnNPO Radio 1
22.16 uur Andere Tijden Sport: Streuer/Schnieders en de ziel van de zijspan  NPO 1
23.39 uur Studio Sport NPO 1 en NOS.nl

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl