Reinder Nummerdor zette na de Olympische Spelen in Rio een punt achter zijn carrière
NOS SportAangepast

De sport van vrijdag bij de NOS

Tennis in Rosmalen, beachvolleybal in Den Haag en wielrennen in Zwitserland: er is weer van alles te beleven op deze sportdag.

Bij de World Tour Beachvolleybal in Den Haag komen weer de nodige Nederlanders aan bod op de tweede dag van de groepsfase, maar de meeste aandacht zal uitgaan naar Reinder Nummerdor.

Na de Olympische Spelen in Rio de Janeiro zette de huidige toernooidirecteur een punt achter een (beach)volleybalcarrière van meer dan twintig jaar. In Den Haag is vanmiddag zijn officiële afscheid en de NOS is erbij.

Beachvolleyballers trots op gloednieuwe trainingshal

Bij het Ricoh Open in Rosmalen zijn de kwartfinales aangebroken. Richèl Hogenkamp werd gisteren uitgeschakeld, maar Arantxa Rus overtuigde met een zege in twee sets op Andrea Hlavácková.

Beelden van de kwartfinalepartij van Rus tegen de Russische Natalia Vichljantseva zijn te zien in het Sportjournaal en op NOS.nl.

Ronde van Zwitserland

Verder is natuurlijk ook weer aandacht voor de Ronde van Zwitserland, waar vandaag de zevende etappe wordt verreden.

Steven Kruijswijk doet nog steeds voorin mee: de Nederlander staat derde op dertien seconden van klassementsleider Domenico Pozzovivo. Beelden in het Sportjournaal en op NOS.nl.

Programma's vrijdag

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1 en NOS.nl
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2
00.10 uur Journaal met sport NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl