Andries Jonker
NOS VoetbalAangepast

Jonker, Bruma en Bazoer blijven met Wolfsburg in Bundesliga

Spelers Jeffrey Bruma en Riechedly Bazoer en trainer Andries Jonker kunnen opgelucht ademhalen. Ze blijven met hun club VfL Wolfsburg in de Bundesliga na twee overwinningen op Eintracht Braunschweig in de nacompetitie.

Wolfsburg had in eigen huis al met 1-0 gewonnen en boekte ook in Braunschweig, zo'n dertig kilometer zuidwestelijker, een kleine overwinning. Vieirinha maakte vijf minuten na rust de enige goal.

Doelpuntenmaker Vieirinha viert de handhaving

Bruma en Bazoer speelden net als vorige week ook vandaag niet mee, beiden zijn geblesseerd. Andries Jonker is sinds eind februari trainer van Wolfsburg. Hij verving Valérien Ismaël die op dat moment veertiende stond met de club. Jonker eindigde twee plaatsen lager in de competitie, maar slaagt er dus wel in de ploeg op het hoogste niveau te houden.

Supporters het veld op

Direct na de wedstrijd kwamen honderden teleurgestelde fans van Braunschweig het veld op. De spelers van Wolfsburg vluchtten snel de catacomben in terwijl de politie in groten getale het veld op stroomde om de supporters in bedwang te houden.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl