In samenwerking met
Rijnmond
NOS NieuwsAangepast

10.000 kaartjes voor Feyenoord Festival Rotterdam snel uitverkocht

De kaarten voor het kijken naar de ontknoping van de eredivisie in het centrum van Rotterdam zijn binnen een paar uur uitverkocht, meldt RTV Rijnmond. Het Feyenoord Festival wordt georganiseerd door horeca in de buurt van het Stadhuisplein. Daarbij is plaats voor tienduizend mensen.

Afgelopen weekend kon er ook in het centrum naar Feyenoord worden gekeken. Toen hoefden bezoekers niet te betalen. De belangstelling bleek echter zo groot dat het terrein al anderhalf uur voor de wedstrijd tegen Excelsior vol stond. Veel supporters kwamen toen teleurgesteld voor een dichte poort te staan.

Supporters die voor aanstaande zondag 7,50 euro hebben neergelegd zijn dit keer wel verzekerd van toegang. Het terrein is van 10.00 uur tot 22.00 uur open. Op grote schermen is de wedstrijd Feyenoord-Heracles te volgen. De rest van de dag draaien er dj's. Wie het terrein verlaat, mag er niet meer op.

Als Feyenoord wint van Heracles, zijn de Rotterdammers zeker van het kampioenschap. Afgelopen weekend verloor Feyenoord met 3-0 van Excelsior. Daarna braken in de stad ongeregeldheden uit.

Advertentie via Ster.nl