Mario Balotelli viert zijn openingstreffer tegen Paris Saint-Germain

Klap voor PSG in strijd om Franse titel

Paris Saint-Germain heeft een forse tik gekregen in de strijd om de Franse voetbaltitel. PSG ging met 3-1 onderuit bij OGC Nice. Door de nederlaag blijft het verschil met koploper AS Monaco drie punten, maar de Monegasken hebben een duel minder gespeeld.

Nice kwam op voorsprong door Mario Balotelli, zijn veertiende goal alweer van dit seizoen. Vlak na rust verdubbelde Ricardo Pereira de score namens de thuisploeg. PSG kreeg weer hoop na de 2-1 van Marquinhos.

In de blessuretijd besliste Anastasios Donis het duel door de 3-1 aan te tekenen. Niet alleen verloor de Parijse ploeg een paar hele dure punten, twee spelers kregen in de turbulente slotfase ook nog de rode kaart. Thiago Motta en Ángel Di María konden inrukken en het duo wacht daarom een schorsing.

Nice blijft derde, maar is Paris Saint-Germain nu tot op drie punten genaderd. De kampioen en de nummer twee plaatsen zich voor de groepsfase van de Champions League.