Adele tijdens een van haar concerten
NOS NieuwsAangepast

Adele: ik weet niet of ik ooit weer ga touren

De Britse popster Adele gaat misschien nooit meer op tournee, melden Nieuw-Zeelandse en Australische media. Tijdens haar concert in Auckland zondag vertelde Adele dat ze helemaal niet houdt van touren en dat ze zich kwetsbaar voelt op het podium.

"Ik weet niet of ik ooit nog eens ga touren. De enige reden dat ik tourde, zijn jullie", zei ze tegen het publiek.

De zangeres heeft na het uitkomen van haar album 25 optredens gegeven in onder meer Noord-Amerika, Mexico, Australië, Nieuw-Zeeland en Europa. Ze barstte in tranen uit toen ze zondag de vijftien maanden lange wereldtour de grootste prestatie uit haar carrière noemde. "De tour heeft mijn leven veranderd."

Amsterdam

Begin juni 2016 trad ze op in de Ziggo Dome in Amsterdam. Later die maand stond ze ook in het Sportpaleis in Antwerpen. De belangstelling voor haar shows is enorm. Ze zijn bijna allemaal binnen zeer korte tijd uitverkocht.

De show zondagavond was de laatste van drie uitverkochte concerten in een openluchtstadion in Nieuw-Zeeland. Het weer tijdens het concert was slecht. Het stormde en regende. Tijdens een aantal liedjes droeg Adele daarom een roze poncho.

Michael Coppel, die die de tour van Adele in Australië en Nieuw-Zeeland heeft gepromoot, zei eerder al tegen Australia's News Corp Media dat de zangeres misschien niet nog een keer naar de regio komt.

Adele treedt eind juni en begin juli nog een paar keer op in het Wembley Stadion in London. Het is onbekend of ze daarna nog op het podium verschijnt.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl