NOS SportAangepast

De sport van zondag bij de NOS

Brengt PSV de spanning terug in de eredivisie? Koploper Feyenoord en regerend landskampioen ontmoeten elkaar om 14.30 uur in De Kuip. Bij winst van de Rotterdammers wordt het gat op de ranglijst elf punten tussen beide ploegen en lijkt PSV uitgeschakeld voor de titel.

Gaat PSV met de overwinning aan de haal, dan krijgt nummer twee Ajax om 16.45 uur ook de kans om het gat met Feyenoord te verkleinen. De Amsterdammers nemen het op tegen Heracles Almelo.

De topper: Feyenoord - PSV

De wedstrijden kunnen, net als Go Ahead Eagles-Vitesse (12.30 uur) en AZ-PEC Zwolle (14.30 uur), live worden gevolgd via het blog op NOS.nl, Teletekstpagina 818 en NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1. De samenvattingen zijn om 19.00 uur te zien op NOS.nl en NPO 1.

In Studio Voetbal (22.15 uur) schuiven Arno Vermeulen, John van 't Schip, Bert van Marwijk en Co Adriaanse aan om te praten over de topper.

Kuurne-Brussel-Kuurne

Na de overwinning van Greg Van Avermaet in Omloop Het Nieuwsblad staat vandaag Kuurne-Brussel-Kuurne op het programma. De koers kan van minuut tot minuut gevolgd worden via het livebog op NOS.nl.

De samenvatting is vanavond om 18.10 uur te zien in de uitzending van Studio Sport.

In de middaguitzending gaat vanaf 14.25 uur alle aandacht naar Wassenaar, waar de hockeyers van HGC het opnemen tegen Den Bosch.

Om 16.00 uur is het handbal dat de klok slaat, als het finaleduel in de Beneleague tussen OCI Lions en Achilles Bocholt op het programma staat.

Tussendoor komen de marathonschaatsers aan bod. In het Zweedse Falun rijden zij de finale van de KPN Grand Prix.

Het programma van de WK sprint op zondag

Maar niet alleen de marathonschaatsers rijden een finale, ook de sprinters gaan titels verdelen. Om 20.26 uur begint de tweede dag van de WK sprint.

Wie gaat Nao Kodaira van de wereldtitel afhouden? En gaat de titel bij de mannen naar Kai Verbij?

Alle ritten zijn te zien via NOS.nl en NPO 3 in een extra uitzending van Studio Sport.

Programma's zondag

TijdProgrammaMedium
13.10 uurStudio SportNOS.nl en NPO 1
14.00 uurLangs de LijnNPO Radio 1
18.10 uurStudio SportNOS.nl en NPO 1
19.00 uurStudio Sport EredivisieNOS.nl en NPO 1
20.26 uurStudio Sport: WK sprintNOS.nl en NPO 3
20.30 uurLangs de LijnNPO Radio 1
22.18 uurStudio VoetbalNOS.nl en NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl