Ajax-spelers vieren een doelpunt tegen ADO Den Haag
NOS SportAangepast

De sport van donderdag bij de NOS

Ajax kan zich vanavond ten koste van Legia Warschau plaatsen voor de achtste finales van de Europa League. De uitwedstrijd in Polen eindigde in 0-0, dus de Amsterdammers hebben alle kans om de laatste zestien te halen.

Hoe anders is het voor AZ. De Alkmaarders staan vanavond tegen Olympique Lyonnais voor de opdracht de 4-1 nederlaag uit de eerste wedstrijd weg te poetsen, en dan ook nog eens in Frankrijk.

Beide wedstrijden zijn te volgen via het liveblog op NOS.nl en bij Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1. Ajax-Legia Warschau begint om 19.00 uur, Olympique Lyonnais-AZ om 21.05 uur.

Vooruitblik op WK sprint

In het Sportjournaal (18.45 uur) wordt vooruitgeblikt op de WK sprint die komend weekend worden verreden in Calgary. Met Kjeld Nuis, winnaar van de 1.000 en 1.500 meter tijdens de WK afstanden, wordt gesproken over zijn kansen op nog een wereldtitel.

In een reportage bij Langs de Lijn En Omstreken staat kunstrijdster Niki Wories centraal. Daarnaast komt de derde aflevering langs van de serie over sporters en politiek.

De uitzendingen van donderdag 23 februari

TijdProgrammaMedium
13.10 uurLunchjournaalNPO 1
18.45 uurSportjournaalNPO 1 en NOS.nl
20.30 uurLangs de Lijn En OmstrekenNPO Radio 1
22.40 uurNieuwsuurNPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl