Sadio Mané
NOS VoetbalAangepast

Eerste zege Liverpool in 2017, Arsenal naar derde plaats

In zijn zesde competitiewedstrijd van dit jaar heeft Liverpool pas z'n eerste zege geboekt. Dankzij een sterkte eerste helft werd Tottenham Hotspur, de nummer twee, op Anfield met 2-0 verslagen.

Liverpool overrompelde de bezoekers uit Londen en stond na achttien minuten met 2-0 voor dankzij Sadio Mané. Bij de 1-0 kreeg de Senegalees de pass van Georginio Wijnaldum en even later reageerde Mané attent, nadat Hugo Lloris een schot half verwerkt had.

Na rust kwamen de Spurs er evenmin aan te pas, ook niet met invaller Vincent Janssen.

Alexis Sánchez viert zijn treffer tegen Hull City

Arsenal heeft na twee nederlagen op rij in een matige wedstrijd met enig geluk gewonnen van Hull City: 2-0. Na een half uur kwam Arsenal verdiend op 1-0, maar de treffer had geannuleerd moeten worden. Alexis Sánchez schoot tegen een verdediger aan, waarna de bal via zijn hand het doel in caramboleerde.

Hull drukte Arsenal na de rust terug en Petr Cech voorkwam met reddingen op inzetten van Lazar Markovic en Oumar Niasse de gelijkmaker. Daarnaast mazzelden de Gunners nogmaals toen Kieran Gibbs aan rood ontsnapte nadat hij de doorgebroken Markovic ondersteboven had gelopen. Sánchez schoot in de extra tijd na een counter de 2-0 binnen vanaf de stip na hands van Sam Clucas.

Arsenal klimt dankzij de zege naar de derde plaats in de Premier League. De ploeg heeft evenveel punten als de nummer twee, Tottenham Hotspur.

Martial belangrijk voor United

Manchester United won thuis van Watford (2-0). Anthony Martial was op Old Trafford de man. De Fransman gaf de assist voor de 1-0 van Juan Mata en maakte zelf op aangeven van Zlatan Ibrahimovic de 2-0.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl