NOS VoetbalAangepast

Van den Brom: geen enkel contact met Maccabi Tel Aviv

Van den Brom: geloof mij, er is echt helemaal niks

Hij werd vrijdag al door de AZ-spelers gefeliciteerd met zijn nieuwe baan. Maar trainer John van den Brom weet niets van een ophanden zijnde transfer. "Ik snap niets van alle commotie. Maar ik moet mij nu wel verantwoorden voor iets wat in de media terecht is gekomen, terwijl er helemaal geen sprake van is."

Met name de media in Israël zijn ervan overtuigd dat Van den Brom op heel korte termijn van werkgever verandert en zijn loopbaan voortzet bij Maccabi Tel Aviv. "Maar ík ben ervan overtuigd dat dat niet zo is", pareert hij dat gerucht na afloop van AZ-Sparta (1-1).

Klakkeloos overgenomen

"Ik was ook verrast. Ik zag het vrijdag op de telefoon toen ik wakker werd. Ik schrok er eigenlijk wel van. Dan zie je hoe snel dingen tegenwoordig kunnen gaan met die social media. Alles wordt klakkeloos overgenomen. Terwijl ik echt nergens vanaf weet."

Van den Brom voelt zich er erg ongemakkelijk bij. "Je hebt het idee dat als je dat vertelt, iedereen denkt: ja, het zal wel, hij heeft heus wel contact. Maar geloof mij: er is echt helemaal niks. Niet gepolst, geen aanbieding, helemaal niks. Ik sta er ook niet voor open, want ik heb het naar mijn zin bij AZ. Ik ben hier nog lang niet klaar."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl