In samenwerking met
NH
NOS NieuwsAangepast

Inval in huis clublid No Surrender in Beverwijk

In Beverwijk is het huis doorzocht van een lid van motorclub No Surrender. De inval houdt verband met de ernstige mishandeling van een man begin vorig jaar in een bosgebied in Bergen op Zoom. Het slachtoffer uit Schiedam is ook lid van de club.

De man was in elkaar geslagen na de begrafenis van de vader van een biker. In het ziekenhuis zou hij later door andere clubleden onder druk zijn gezet om op sociale media te melden dat hij verwondingen had opgelopen door een motorongeluk.

Vrijdag werd in verband met de mishandeling een man uit Nieuwerkerk aan den IJssel opgepakt. In november werden al drie andere verdachten gearresteerd. De president van het chapter Amsterdam wist toen te ontkomen. De baas van de clubafdeling in Amsterdam liet bij zijn vlucht een tas met kilo's harddrugs achter en een vuurwapen.

Computers

De inval vanochtend in Beverwijk was in het huis van de president van het chapter Amsterdam. Niemand is aangehouden, meldt de regionale omroep NH. Bij de doorzoeking van het pand zijn diverse computers in beslag genomen.

Volgens de politie zitten in verband met de mishandeling nog drie verdachten vast. De Nieuwerkerker, een Amsterdammer en een man uit Oss. Een Hagenaar is vrijgelaten.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl