Politie in Nunspeet
NOS Nieuws

Politie krijgt tips over ontvoering Nunspeet

De politie heeft naar aanleiding van de uitzending van Opsporing Verzocht gisteravond negen tips gekregen over de ontvoering in Nunspeet afgelopen vrijdag. Dat zei een woordvoerder van de politie in het Radio 1 Journaal. De aanwijzingen gaan vooral over de voertuigen die de ontvoerders hebben gebruikt.

Pompstationhouders worden opgeroepen om hun bewakingsbeelden na te kijken om te zien of de ontvoerders bij hun benzinepomp hebben getankt. Vooral tussen Nunspeet en Overlangel worden tankstations gevraagd op hun beelden te zoeken naar de gestolen Mercedes of BMW.

Behalve in Nunspeet en Overlangel zoekt de politie ook naar aanwijzingen in Rotterdam en Oosterhout, waar de auto's werden gestolen. Uit Putten hoopt de politie tips te krijgen over de auto van het slachtoffer, die daar na de ontvoering werd teruggevonden.

Persoonsverwisseling

De echtgenote van het slachtoffer zei zaterdag in het AD dat zij vermoedt dat haar man waarschijnlijk per abuis is meegenomen door de ontvoerders. Omdat het onderzoek nog loopt, wilde de politie daar niets over zeggen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl