Giovanni van Bronckhorst
NOS VoetbalAangepast

Van Bronckhorst verlengt contract bij Feyenoord

Giovanni van Bronckhorst en Feyenoord zijn het eens geworden over een contractverlenging van twee jaar. Daardoor blijft de trainer tot medio 2019 de trainer van de Rotterdammers.

"Het is duidelijk dat ik het erg naar mijn zin heb bij Feyenoord. De club als geheel maar zeker ook als staf en selectie hebben we stappen gezet en ik zie bovendien nog volop mogelijkheden om ons door te ontwikkelen", zegt Van Bronckhorst op de website van de club.

Technisch directeur Martin van Geel is blij dat Van Bronckhorst zijn contract heeft verlengd. "De samenwerking van Giovanni met alles en iedereen bij Feyenoord is uitstekend. Hij past in de visie van Feyenoord."

Van Bronckhorst werkte vanaf 2011 vier seizoenen als assistent-trainer bij Feyenoord. Hij maakte in mei 2015 zijn debuut als hoofdtrainer van de Rotterdammers, toen hij de ontslagen Fred Rutten moest vervangen. Hij had twee maanden eerder al een contract getekend om Rutten aan het einde van het seizoen op te volgen.

In zijn eerste seizoen leidde hij Feyenoord naar de derde plaats in de eredivisie. In de tweede jaargang onder de 41-jarige trainer is de club na vijftien speelronden de koploper.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl