Keepers vervullen weleens een heldenrol met een doelpunt in de laatste minuut, maar Oscarine Masuluke heeft het wel heel bont gemaakt. Zes minuten in blessuretijd scoort de sluitpost van het Zuid-Afrikaanse Baroka FC met een omhaal.

Keeper scoort met omhaal in blessuretijd

Daarmee verwierf Masuluke niet alleen wereldfaam, maar ook een punt voor zijn club in het competitieduel met Orlando Pirates. Baroka staat op de tiende plaats in de Zuid-Afrikaanse competitie.

In de voorbereiding op dit seizoen baarde Masuluke ook al opzien door zijn club de FAME Charity Cup te bezorgen door drie penalty's te stoppen. Een keeper om in de gaten te houden dus.

In Nederland maakte ADO Den Haag-doelman Martin Hansen zich vorig seizoen onsterfelijk door tegen PSV te scoren met een hakje in blessuretijd. Hij bezorgde zijn club daarmee een 2-2 gelijkspel.