Een Amerikaanse vrachtwagen rijdt over de snelweg in Utah
NOS NieuwsAangepast

Trucker met vampierfetisj hield vrouwen als seksslaven

Een vrachtwagenchauffeur uit de Amerikaanse staat Utah is veroordeeld tot een celstraf van twintig jaar, omdat hij vrouwen als seksslaven in zijn truck gevangen hield. Gedurende twintig jaar hield hij in totaal zes vrouwen gevangen in zijn trailer, terwijl hij zelf het land doorreed.

De 56-jarige man randde de vrouwen aan en sloeg zijn slachtoffers dagelijks. Ook had de man een fascinatie voor vampieren. Hij vijlde de tanden van de slachtoffers en noemde zijn vrachtwagen de Twilight Express.

'Ik heb je nu'

Een van de slachtoffers zei in de rechtszaal dat ze in zijn macht kwam, nadat ze was ingegaan op een uitnodiging om een hapje te gaan eten bij een wegrestaurant. "Toen ik bij hem instapte zei hij 'ik heb je nu, je bent nu van mij'."

De vrouw werd maandenlang vastgehouden, en mocht niet zonder zijn toestemming naar de wc. De officier van justitie noemde de mishandeling van de vrouwen een van de ergste dingen die hij ooit had gezien.

De vrachtwagenchauffeur liep tegen de lamp toen personeel bij een weegstation de blauwe plekken in het gezicht zagen bij een 19-jarig slachtoffer. Toen de politie op onderzoek uitging, bleek dat er nog een straatverbod tegen de dader gold en kon de man worden opgepakt.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl