Kai Verbij
NOS SportAangepast

De sport van vrijdag bij de NOS

Vanwege het slepende conflict in de schaatswereld over noodzakelijke bezuinigingen was het even afwachten, maar na weken van onzekerheid wordt het schaatsseizoen vandaag in gang gezet. In het Groningse Kardinge strijdt de nationale top om de KNSB Cup, waar startbewijzen voor de wereldbekerwedstrijden te verdienen zijn.

De KNSB Cup wordt ingeluid met de 5.000 meter voor mannen, gevolgd door de 1.500 meter voor vrouwen. De eerste dag wordt afgesloten met de 500 meter voor mannen. Alle races zijn vanaf 14.00 uur live te volgen op NOS.nl.

Voor een uitgebreid programma, klik hier.

Vanavond luiden FC Twente en Roda JC de elfde speelronde van de eredivisie in. FC Twente staat knap vijfde, terwijl Roda JC met zeven punten hekkensluiter is.

In onze speciale eredivisie-uitzending is een ruime samenvatting te zien. Ook is het duel te volgen via ons liveblog en via Teletekst.

Verder gaat Maxim Hartman weer op bezoek bij een speler en blikken we vooruit op het komende weekeinde. Tevens gaan we op bezoek bij Feyenoord, waar we spreken met onder anderen Giovanni van Bronckhorst, die vooruitblikt op het treffen met sc Heerenveen.

De uitzendingen van vrijdag

Tijd Programma Medium
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
14.00 uur KNSB Cup NOS.nl
16.20 uur Studio Sport schaatsuitzending NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NOS.nl en NPO 1
20.30 uur Langs de Lijn en Omstreken NPO Radio 1
22.29 uur Studio Sport Eredivisie NPO 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl