Sam Larsson en Jerry St Juste
NOS SportAangepast

De sport van donderdag bij de NOS

Vanavond staan de laatste twee duels in de tweede ronde van de KNVB-beker op het programma. PEC Zwolle neemt het op tegen VVV-Venlo en FC Eindhoven krijgt sc Heerenveen, de verrassende nummer drie in de eredivisie, op bezoek.

De wedstrijden kunnen op de voet worden gevolgd via het liveblog op NOS.nl en in Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 krijgen de duels ook volop aandacht.

Vanavond laat wordt er geloot voor de derde ronde van het toernooi, deze is te volgen via het liveblog op NOS.nl en Teletekst.

In de middag maakt bondscoach Danny Blind bekend welke spelers in de voorselectie zitten voor het oefenduel met België (9 november) en de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg op 13 november.

Naast de voorselectie van Oranje is er ook een reportage over Bersant Celina van FC Twente. De Tukkers doen het onverwacht goed in de eredivisie en Celina is een van de verrassingen in het elftal.

Bersant Celina viert zijn treffer in het duel met Go Ahead Eagles

In het Sportjournaal en in Nieuwsuur blikken we vooruit op komend weekeinde, waarin de schaatsers voor het eerst in actie komen bij de selectiewedstrijden voor het eerste deel van het wereldbekerseizoen.

Dat doen we ook op de radio. Een speciale gast schuift tussen 21.00 uur en 22.00 uur aan om te praten over het nieuwe seizoen: meervoudig kampioen Ard Schenk.

Programma's donderdag

TijdProgrammaMedium
13.10 uurLunchjournaalNPO 1
18.45 uurSportjournaalNOS.nl en NPO 1
20.30 uurLangs de Lijn En OmstrekenNPO Radio 1
22.40 uurNieuwsuurNPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl