Luuk de Jong
NOS SportAangepast

De sport van zaterdag bij de NOS

PSV gaat tegen Sparta proberen de negatieve reeks te doorbreken. De Eindhovenaren hebben al vier duels op rij niet gewonnen. De wedstrijd is, net als de andere drie duels, live te volgen via het liveblog op NOS.nl en via Langs de Lijn op NPO Radio 1.

's Avonds om 22.35 uur zijn de samenvattingen te zien op NOS.nl en NPO 1. Op het programma staat verder: Go Ahead Eagles-FC Twente, Roda JC-ADO Den Haag en Willem II-FC Utrecht.

Vooruitblikken op de Klassieker

Zondag staat de Klassieker op het programma en in het sportjournaal en Studio Sport Eredivisie wordt vooruitgeblikt op het treffen tussen koploper Feyenoord en de nummer twee in de eredivisie, Ajax.

Studio Sport is aanwezig bij de laatste trainingen. Ook wordt een vergelijking gemaakt tussen de Deense spelers van Feyenoord en Ajax.

Programma eredivisie

In de uitzending van Studio Sport is er ruimschoots aandacht voor de seizoensstart van het marathonschaatsen. De eerste wedstrijden worden verreden in Amsterdam en de samenvattingen zijn te zien om 23.33 uur.

Naast het marathonschaatsen is er een samenvatting van de kwalificatie van de GP van de Verenigde Staten met Max Verstappen te zien en komt de openingswedstrijd van de Nederlandse korfballers op het EK aan bod.

Programma's zaterdag

TijdProgrammaMedium
18.00 uurLangs de LijnNPO Radio 1
18.00 uurLiveblog eredivisieNOS.nl
18.50 uurSportjournaalNOS.nl en NPO 1
22.35 uurStudio Sport EredivisieNOS.nl en NPO 1
23.33 uurStudio SportNOS.nl en NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl