Juan Cuadrado verrast de keeper van Lyon met een schot op goal

Cuadrado knalt tien man van Juve langs Lyon

Juventus heeft met het nodige geluk de koppositie in groep H van de Champions League behouden, op doelsaldo. De Italianen wonnen met tien man met 1-0 bij Olympique Lyon, dat ook nog eens een penalty miste.

Alexandre Lacazette faalde vanaf elf meter. Zijn inzet werd in de 35ste minuut gekeerd door Gianluigi Buffon. Bij de Italianen werd vroeg in de tweede helft Mario Lemina van het veld gestuurd, waarna Juventus op een gelijkspel speelde.

Toch won Juventus nog door een goede actie van Juan Cuadrado. De Colombiaan brak door op rechts en leek - met de achterlijn in zicht - een voorzet te gaan geven. In plaats daarvan schoot hij met succes op goal.

Sevilla wint ook weer

In Kroatië won medekoploper Sevilla FC ook met 1-0, van Dinamo Zagreb. Samir Nasri nam in de 37ste minuut het doelpunt voor zijn rekening.