Ryan Sanusi
NOS VoetbalAangepast

Sparta maand zonder Sanusi, Vitesse moet Van der Werff weken missen

Sparta moet het tot half november stellen zonder Ryan Sanusi. De middenvelder onderging donderdag een kijkoperatie aan zijn rechterknie, meldt de club.

De 24-jarige Belg speelde eind september zijn laatste competitiewedstrijd, uit bij FC Utrecht (2-0 verlies). Sanusi werd toen in de rust gewisseld omdat hij een tik op zijn knie had gekregen.

Honderdjarige bestaan

Sparta speelt zaterdag in de eredivisie tegen Willem II. Op een uitverkocht Kasteel wordt dan het honderdjarige bestaan van het stadion gevierd. Willem II was honderd jaar geleden ook de tegenstander op Het Kasteel.

​Maikel van der Werff

Vitesse lang zonder Van der Werff

Maikel van der Werff kan naar verwachting zes weken niet voor Vitesse uitkomen. De 27-jarige verdediger heeft eerder deze week tijdens een training een knieblessure opgelopen. Hij wordt vrijdag geopereerd in het Arnhemse ziekenhuis Rijnstate.

"Ik was bezig aan een sterk seizoen en voelde mij goed", zei Van der Werff op de website van zijn club. "Zo'n blessure is verschrikkelijk balen, maar ik ga er alles aan doen om zo snel en sterk mogelijk terug te keren op het veld."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl