Liverpool viert de goal van Roberto Firmino

Fer en Van der Hoorn kunnen zege Liverpool niet voorkomen

Liverpool heeft zijn vijfde zege van het seizoen te pakken. De ploeg van Georginio Wijnaldum won met 2-1 bij Swansea City. Liverpool speelde een slechte wedstrijd, maar wist kort voor tijd de overwinning uit het vuur te slepen.

Swansea kwam vroeg in de wedstrijd op 1-0. Baston Borja kopte de bal voor het doel, Mike van der Hoorn kon er net niet bij, maar Leroy Fer wel. Liverpool kwam na rust langszij na een geplaatste kopbal van Roberto Firmino en kort voor tijd benutte James Milner een penalty, toegekend na een charge op Firmino.

Van der Hoorn kon diep in blessuretijd de held van de middag worden, maar hij raakte de bal helemaal verkeerd en schoot van dichtbij net naast. Het kan een dure misser zijn na dit weekend, want als Sunderland, Stoke City en West Ham United weten te winnen, zakt Swansea City af naar de laatste plaats in de Premier League.