Vincent Janssen in duel met Sergei Ignashevich

Vlak na wissel Janssen pakt Tottenham de winst

Tottenham Hotspur heeft in groep E van de Champions League zijn eerste punten gepakt door op bezoek bij CSKA Moskou met 1-0 te winnen. Bayer Leverkusen verspeelde diep in blessuretijd de winst tegen AS Monaco, dat aan kop gaat in de poule.

Vincent Janssen, die vorige week in de League Cup zijn eerste goal maakte voor de Spurs, begon bij afwezigheid van de geblesseerde Harry Kane opnieuw in de basis, maar kende geen gelukkige wedstrijd.

Eén keer stiftte hij de bal prachtig over de doelman in de goal. Het doelpunt werd evenwel afgekeurd omdat Janssen buitenspel stond, iets wat hem vaker overkwam. Na ruim een uur werd Janssen gewisseld.

Tergend langzaam over de lijn

Niet lang daarna zorgde de Koreaan Son Heung-Min voor de terechte overwinning door (ook in buitenspelpositie) de bal binnen te tikken. De doelman zat er nog aan, maar de bal rolde tergend langzaam over de lijn.

Bayer Leverkusen dacht een 1-0 uitoverwinning te boeken bij AS Monaco na een goal van Javier Hernández, maar vier minuten in blessuretijd maakte Kamil Glik toch nog de 1-1.